Bugün haberleri kurcalarken Merkür’ün uzaklaşıp yamulması dolayısıyla burç sahiplerinin dikkat etmesi gerekenler ve onları bekleyenler konusunda bir haber okudum. Ben aslanım. Burçları çok sallamam ama merak ettim, okudum. Yok evle ilgili bir projem varmış onu tamamlayacakmışım, iş ortaklığı konusunda önemli kararlar almam gerekebilirmiş, filan falan. Sonra müdürümün burcuna baktım (eşimden bahsediyorum, kendisi akreptir), onda da buna benzer bişeyler yazıyor, 6 Kasım’da bir iş görüşmesi olabilirmiş. En son oğlanın burcunu okudum (boğa) aynen şöyle yazıyordu: Ortaklık evinizde gerçekleşen tutulmalar nedeniyle yakın ilişkide olduğunuz biriyle ilgili sıklıkla karar değiştiriyordunuz. 3 Kasım’daki güneş tutulmasından sonra bu ilişkiyle ilgili olumlu bir karar vereceksiniz.
Lan çocuk daha 2,5 yaşında??!!! Kaç kişiyle yakın ilişkisi var bunun, bu yaşta ne karar veriyor? Sonra farkettim ki herif hakkaten iki gündür beni pek bir sevmeye başladı. Baş okşamalar, kucakta uyumalar… Ondan önce beni gördüğü yerde kafa göz dalıyordu. Acaba doğru mu diye düşündüm ama konu bu değil.
Bu burçovskiler hep ev, iş, ve insan ilişkileri hakkında öngörüde bulunuyorlar. Hatta artık Boğa Kadını, Boğa Erkeği diye ikiye ayırıyorlar. E peki Boğa çocuğu bebeği nooluyor?! Onlar eşek mi afedersiniz (Bazen evet). Yıldızların kapsama alanı 18 yaşından sonra mı başlıyor?
KOÇ
Bugün yiyeceğiniz yemeklerin sebze ağırlıklı ve tuzsuz olması muhtemel. Alternatif besin kaynaklarına yönelmeniz annenizin sigortasını attırabilir.
BOĞA
Sabah uyanmakta zorlansanızda öğle uykusunda bunu telafi edebileceksiniz. Sesli oyuncaklara dikkat, Satürn’ün Uranüs’e yaptığı açı duysal hassasiyetinizi artırabilir.
İKİZLER
Poposal tutulmalar nedeniyle oluşan kabızlığınız geçecek, gün ortasından itibaren rahat rahat kaka yapmaya başlayabileceksiniz. İshale dikkat!
YENGEÇ
Yuvada ciddi kararlar sizi bekliyor. Oyuncaklarınızı paylaşmayı deneyin.
ASLAN
Babanızla ilişkinizde düzelme var. Kaybettiğiniz kırmızı araba salondaki üçlü koltuğun arkasında olabilir.
BAŞAK
Yeni bir döneme giriyorsunuz, sorumluluklarınız artıyor. Artık çişinizi söylemeniz ve tuvalete yapmanız bekleniyor. Çiş yaparken çok ıkınmayın popoda enerji patlamasına sebep olabilir.
TERAZİ
Bugün zorlukları daha dengeli bir tavırla aşmanız mümkün. Hep ‘Hayır’ demektense ‘Evet’e de yer verin.
AKREP
Annenize vurmak ilişkinizi yıpratabilir. Vurduktan sonra öpüp sarılmak kredinizi ve uzun vadede başarı şansınızı artıracak.
YAY
Annenizin keyfi yerinde, tüm istekleriniz gerçekleşecek. Bu durumu kendi yararınıza kullanmayı ihmal etmeyin.
OĞLAK
Böyle bir burç da varmış, ilk defa duydum valla…
KOVA
Burnunuzun akacağı bir döneme girdiniz. Virüslerden kaçının.
BALIK
Bugün Nickelodeon’da saat 12-2 arası kesintisiz Sünger Bob var. Zaman yönetiminizi yaparken dikkatli olun. Erken öğlen uykusu durumunda üzülmeyin, akşam başka bir kanalda yakalayabilirsiniz Sünger Bob’u.
Yükselen burcunuzun günlük yorumunu da okumayı lütfen unutmayın. Hepinize keyifli günler, sağlık ve sevgi ile kalın…
Daha fazla daha fazla yazı paylaşımlarında bulunmalısınız! Örn:blogcuanne
Çok başarılı buluyorum.Ellerinize sağlık 🙂
Cok tesekkurler 🙂 valla daha cok yazmayi bende istiyorum ama oglandan cok zaman kalmiyor, kalan zamanda da kafa kalmiyor 🙂
10 numara yorum olmuş :)… bizim kızın yükseleni başak ,ay burcu kova, kendisi bildiğin keçi hocam bu karışımdan lokum elde ettik yiyoruz… bu bıdıklarla hayat bol komedili aksiyon kıvamında.
yazılar çok keyifli :p
Aa ustasindan yorum alinca super oluyo ama, deneyin 😉 Sizinkiler kadar eglendirici olacagina garanti veremem tabi 😀